Website format Kinderkeet _DSC5443.jpg

Kinderopvang dicht bij je werk?

De Kinderkeet!

De Stichting Kinderopvang AMC beheert de kinderopvang op het AMC terrein. Een kinderopvangorganisatie met 108 kindplaatsen verdeeld over twee naast elkaar gelegen vestigingen.

We zijn er niet alleen voor medewerkers van het AMC. Iedereen is welkom!
 

Laatste nieuws!

Bij de CITY challenge voor "de beste kinderopvang van Nederland!" zijn wij tweede geworden!! en daar zijn we best trots op!!   

 

 

speelhal_kinderkeet_2.jpg de beste.jpgde beste van Nederland

De Stichting Kinderopvang AMC beheert sinds 1983 de, toen nog bedrijfsgebonden, kinderdagverblijven van de Kinderkeet. Wat begon als proef in een bouwkeet (vandaar de naam Kinderkeet!), groeide uit tot een kleinschalige kinderopvangorganisatie met 108 kindplaatsen verdeeld over twee naast elkaar gelegen vestigingen: Kinderkeet 1 (sinds 1987)  en Kinderkeet 2 (sinds 1993). Beide kinderdagverblijven staan op het terrein van het AMC, maar zijn er niet alleen voor medewerkers van het AMC. Iedereen is welkom!

Door de goede bereikbaarheid, met stop-en-ga parkeerplaatsen voor de deur, zijn wij een goede oplossing voor iedereen die woont of werkt in de buurt van het AMC.


Openingstijden

Beide Kinderketen zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 7.00 tot 18.00 uur en bieden opvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar.

Prijs

Voor 2017 is de uurprijs vastgesteld op € 7,18 en de flexibele uurprijs op € 7,92.
Klik hier voor een overzicht van de kosten per maand. 

Kinderopvangtoeslag:

Ouders die gebruik maken van kinderopvang, hebben mogelijk recht op kinderopvangtoeslag. Sinds 2014 is een van de regels dat de toeslag aangevraagd moet worden binnen 3 maanden na de maand, waarin de kinderopvang is gestart. 
Kijk op www.toeslagen.nl voor meer informatie. Wilt U weten wat uw netto opvangkosten zijn? Via de  rekentool onder het kopje inschrijven kan de toeslag berekend worden. 

Landelijk Register Kinderopvang

Sinds 1 januari 2015 is in het Landelijk Register Kinderopvang voor beide Kinderketen één LRK nummer  1372 39 488 op naam van De Kinderkeet 
Bekend zijn bij het LRK betekent dat beide Kinderketen voldoen aan de kwaliteitseisen die de Wet Kinderopvang voorschrijft. Dit wordt jaarlijks door de GGD gecontroleerd. Nieuwsgierig naar het laatste inspectierapport? Klik hier voor het rapport d.d. december 2016 en hier voor het nader onderzoek d.d. april 2017.