Christa, moeder van Charlize: vertelt:
“"Ik viel voor de speelplaats die lekker ruim, groen, zonnig is en waar de kinderen veilig buiten kunnen spelen. De groepen zijn een combinatie van verschillende leeftijdsgroepen waardoor ze van elkaar kunnen leren, zowel groot als klein."”
Karin, moeder van Duco vertelt:
“"Ik had gelijk een goed gevoel toen ik voor een oriĆ«nterend gesprek kwam kijken. Er is een mooie, grote (speel)tuin waar de kinderen lekker kunnen buitenspelen. Gedurende het jaar zijn er allerlei thema s waar de kinderen allerlei knutseldingetjes voor maken en er dus spelenderwijs van alles geleerd wordt. Naast het gebruikelijke digitale schriftje is er altijd ruimte voor een kort gesprek bij het halen en het brengen en anders om op een ander tijdstip even af te spreken. Iedereen is altijd attent en begripvol. Kortom, de Kinderkeet heeft een mooie accommodatie, fijne medewerkers en er is een goede sfeer; een mooie basis voor de verzorging van je kind."”
Marloes, moeder van Sepp vertelt:
“"Wij zijn ontzettend blij dat onze zoon een plekje heeft bij de Kinderkeet. De medewerkers zijn ontzettend lief en gezellig met de kinderen en houden ons goed op de hoogte van zijn dagelijkse activiteiten. Bij het ophalen wordt alles besproken van de dag. Wij laten onze zoon met een gerust hart achter want hij heeft het er heel erg naar zijn zin."”